BloggProffs

”Påsklov”

Kom hem till skogen tidigare idag, kom till Övik igår kväll och träffade saknade vänner :D Mycket trevligt! KOm då hem ngn gång vid tre idag och sen dess har jag inte gjort så mycket men jag kan stolt säga att jag inte skiter helt i skolan fastän jag är hemma. Har just läst ett kapitel i Allt gott på jorden och i solen, skriven av Georgia Heard och det framför tvn med hela familjen i samma rum (de som är hemma alltså). Måste ha läst den boken plus en text tills på onsdag så jag kan lika gärna göra det i början av ”lovet” så är det gjort och jag kan ha lov på riktigt :D

Imorgon ska jag…ta dagen som den kommer :) jag har inte ides tänka så långt faktiskt :P Satt och läste veckans ÖA tidigare idag och läste en kommentar för någon korkskalle som hade sagt att han var ”rädd” att friskolorna skulle lägga beslag på Nolalokalerna om Nola flyttades upp till Park. Vad skulle problemet med det vara? Jag förstår inte vad alla har emot friskolor…suck jaja det är inte mycket att göra åt.

Måste leta reda på några dikter att framföra…några tips? Jag har inte så bra koll på lyrik men jag får väl googla ;)

Nu ska jag gå och lägga mig faktiskt, mina ögon är på väg att falla igen efter en dag i snö och regn (jag och syrran rörde oss genom hela Övik i förmiddags, utanför också för den delen) Ha en bra påsk, glad påsk säger man kanske förresten ;) Hoj på er!

//Elin

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu