BloggProffs

Utedag ->mys

Idag har jag hm ja gjort lite allt möjligt : Jag har mockat, ridit, ätit, bakat och pluggat :P Säkert något mer också som jag har försträngt haha Nu sitter jag här med ändringsblanketter för bostadsbidraget. Självklart höjde de hyran just som jag fått bekräftat bostadsbidrag suck. Iofs hade jag varit tvungen att skicka ändringar ändå eftersom mitt studiemedel höjdes efter jul och det klagar jag inte över ;)

Är lite halvt mör i kroppen, vi var och balade hö igår hela dagen i princip. Vi for efter lunch och kom hem vid sjutiden. Det är ganska skönt och även om jag inte har gjort några av mina trevliga träningsdvdpass under tiden jag har varit hemma kan jag garantera att jag förmodligen fått mer och allsidigare träning genom det jag gjort här hemma.

Idag red jag Mirusen, lillsyrran hade Ludde. Ludde är störst i hagen och ändå är han långsammast och Mirusen är äldst men lugnt, eller delad plats med Bestis kanske, busigast. Snacka om att Bestis såg putt ut då jag hämtade honom och inte henne. Gin fick följa med ut oxå med andra syrran.

Som sagt har jag bakat också, Märtas skurna chokladkakor blev det. Mycket gott resultat, dessutom gjorde jag dem i high speed ;) Nu ska jag tänka igenom allt som ska göras innan jag åker med bussen imorgon bitti och den här gången ska jag inte glömma ngt :P

Later!

//Elin

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu