BloggProffs

Allt är relativt

Japp så är det, allt är relativt. Anyway…kom till Umeå imorse efter att ha åkt bussen från Husum (som vanligt var den sen och vi var tidiga suck) Har hunnit med ett lektionspass i dvala och släpat mig hem med astung packning fattar inte vad det var som vägde i väskan egentligen. Läste Anne Holts Det som tillhör mig på bussen så att jag inte skulle somna och bli ännu dåsigare. Jag har ännu inte läst ut den och det känns lite smått hemskt att säga att jag tycker att den är bra eftersom själva historien är vidrig men den är väldigt bra skriven och spännande skulle jag kunna säga istället.

Ikväll är det jag som bjuder på fika i korridoren, uppskjutet ”städfika” då jag var hemma i söndags. Det är 14 plusgrader ute och strålande sol. Mycket härligt väder. Nu har jag dessutom anmält mig till höstens kurser, sista anmälningsdatumet imorgon så tur att jag kom ihåg det i alla fall haha. Ska välja ut fem dikter nu, dessa ska framföras imorgon under vårt ”didaktik-pass”.

Hm…har varit en väldigt skön påskvecka med mycket sol och även mycket hemmaarbete (inte plugg utan fysiskt arbete) men det har bara varit skönt. Ginzan tittade supersurt på mig imorse då jag tog på mig andra kläder än de jag brukar ha hemma, hon har en sensor som säger att man ska åka. Tur att hon har mamma och att de andra har påsklov en vecka till :D

Hoj på er nu!

//Elin

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu