BloggProffs

Är man dum får man skylla sig själv

Första cykelturen till universitet för i år och jag tog mig hem oskadd ;) Det har töat hela vägen nu så det är inga problem. Superskönt på vägen dit då det är nedförsbacke hela vägen, inte lika skönt på vägen hem då mina cykelmuskler inte varit aktiverade på ett tag ;) Glömde dessutom pannbandet och det är faktiskt småkallt ute fortfarande, åtminstone för öronen. När jag kom hem var jag alldeles snurrig, jag blir det då det blåser mycket ute och jag inte har på öronen. Men man får skylla sig själv när man är dum ;)

Nu ska jag under dagen se till att läsa två kapitel, de enda som jag har olästa i det här momentet, och sen ska jag förbereda lite inför fredagen då vi bestämt oss för att grupparbeta.

Lite roligt vad olika människor oftast leder tillbaka till någon man gemensam bekant haha världen är liten. Har haft lektion från 8.30-12.00 idag och det som är så underbart är att man aldrig blir less på våra didaktikpass – de är bara lärofulla och roliga just nu i alla fall :) Däremot då det handlar om lyrikanalyspassen somnar man på en halvtimme…om man har tur. Men men det är som det är. Snart är det här momentet klart och då är det dags för drama :D det ska bli riktigt kul!

Hej hopp på er!

//Elin

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu