BloggProffs

Huvudvärkstips

Då jag skrev rubriken menade jag verkligen inte tips om hur man får huvudvärk, det verkar jag vara rätt haj på :P Nä jag tänkte på en tidning som ligger någonstans hemma i skogen med tips om hur man för det första kan jobba förebyggande mot det men också lindra utan värktabletter.

Åt middag vid fem och har tills nu halvsovit bort min huvudvärk, det fanns ingen annan utväg…hm…frågan är bara om jag kommer att kunna somna senare då jag verkligen ska sova. ”Vinkväll” med klassen på NH kändes faktiskt lockande för en gångs skull, umgänget alltså (jag dricker inte) men mitt närvarande hälsotillstånd sätter stopp för det. Istället får det bli Grey’s anatomy och sömn tror jag…well.

Återigen har jag ”glömt” min engelska onsdag men problemet är nog inte att jag glömmer att det är onsdag och att jag egentligen ska prata engelska för träningens skull, inte på svenskalektionerna dock, problemet är nog att det känns dumt att bara göra det själv som…första dagen då jag verkligen gjorde det gick jag ju och pratade med Sara hela vägen hem och då kändes det inte lika dumt att fortsätta då jag kommit hem, även om jag glömde bort mig och mest pratade med folk via datorn…nä jag måste tänka igenom det bättre tror jag…hade varit lättare om jag hade etablerat min idé bland dem jag träffar och umgås med men

äsch det är huvudet som talar, nu måste jag dra vidare och känna lugnet!

//Elin

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu